Den smilene jernkvinde

Torsdag 15. februar 18.30-20.30 i Greve Borgerhus

Kom til motiverende og inspirerende foredrag ved Danmarks Iron-kvinde Michelle Vesterby, vinder Ironman Copenhagen 2 gange - nummer 4 - 6 ved VM på Hawaii. Hun vil fortælle lidt om livet som professionel atlet - om at finde motivationen og vedholde motivationen ---- hendes motto er "Keep Smiling" og det vil du helt sikkert finde ud af hvorfor. Oplægget holdes i en humoristisk tone, hvor hun lover smil og latter.

Selvom Greve Trim ikke er en TRI klub, så vil du kunne blive inspireret til at høre hvordan man bevarer motivationen når vejret er surt eller hvad det kræver for at konkurrere blandt de bedste i verden.

 

                                   Deltagere

 

  

Kursus for vore medlemmer

 

Torsdag 25. januar: Slank og sund

Det burde være så nemt, det med vægttabet, for lukker du munden og letter måsen går det den rette vej. Alligevel kæmper rigtig mange med vægten og forsømmer herigennem at frigøre den gode energi, overskuddet og sundhedsgevinsten, der gemmer sig i et vægttab. Hvordan du knækker koden til vægttab, på en måde der levner overskud til træning, er sundhedsmæssigt optimeret og til at holde ud, ja det får du svar på i løbet af foredraget.

 

 

 

Bemærk at du nu også kan bruge Mobilepay ved tilmelding

 

Deltagere: