helleryttergaardbeauty_i83j1b5h

Beauty by Helle Ryttergaard – hudpleje klinik. Hos Beauty by Helle Ryttergaard er du i fokus. Jeg sætter en ære i, at behandle dig professionelt. Høj faglig viden indenfor hudpleje og kan derfor give dig den bedst mulige vejledning i hudplejeprodukter. Tilbyder ansigtsbehandlinger, kropsmassage, hot stone massage, hårfjerning med voks og sugaring. Permanent makeup, farvning af vipper/bryn. Shellac. Pedicure og lash lift.  

Som medlem af Greve Trim får du 10% rabat på alle behandlinger. Skriv Greve Trim i bemærkningsfeltet når du booker online www.beautyby.dk eller ring 4390 0008

diethuset-logo

Greve Trim har indgået en samarbejdsaftale med Diæthuset, som betyder at medlemmer af klubben får 20% rabat på alle konsultationer. Indehaver af Diæthuset, Irene Feely, er uddannet kostvejleder med speciale i vægttab.

Hos Diæthuset kan du få hjælp med vægttab, vægtøgning og livsstilsændringer generelt. Læs mere på www.diaethuset.dk/

 

Løbesko - hjemmeside med nyttige links

Jeg hedder Jens og jeg har siden http://runrepeat.com/, som samler anmeldelser af løbesko. Anmeldelserne er lavet af 1) verdens førende eksperter og 2) flere tusinde brugere. Formålet er at skabe gennemsigtighed i hvilke sko, som andre løbere synes godt om. Du kan se et eksempel her: http://runrepeat.com/asics-gel-kayano

Spar Nord er sponsor for Greve Trim Det betyder at, når et medlem af Greve Trim tager et møde med Spar Nord for seriøst at undersøge om det vil være en fordel for dig at skifte til Spar Nord, udløser dette møde en sponsorbetaling til Greve Trim på 400 kr., men også et gavekort til Sportwear til dig selv på 600 kr. Du kan booke mødet ved at sende en mail til kunderådgiver Jette Rasmussen, Spar Nord Køge, jru@sparnord.dk eller på telefon 72 25 02 40. Det er vigtigt at du husker at sige du er medlem af Greve Trim for at der ydes et beløb til klubben og et gavekort til dig selv.

sparnordlogo_j4u98g84

 

Loop Fitness Klubaftale

Der er indgået en aftale med Loop som giver Greve Trim medlemmer en rabat på 199 kr. ved medlemsoprettelse i Loop.

Betingelsen for rabatten er, at vedkommende kan dokumentere sit medlemskab af Greve Trim

Læs mere om aftalen

 

loop
djuvaarmband
djuvilogo

 

FysioDanmark A-FYS og Greve Trim indgår et samarbejde til glæde for Greve Trims medlemmer 
 
FysioDanmark A-FYS i Solrød og Greve Trim indgår et officielt samarbejde med forskellige tilbud til medlemmerne – både individuelt som for hold, med mulighed for foredrag, tests m.v.
FysioDanmark A-FYS er et moderne sundhedshus med 17 fysioterapeuter, massører, sygeplejerske, jordemoder m.v., der tilbyder en lang række sundhedsydelser – herunder traditionel fysioterapi, forskellige typer af tests, massage samt genoptræning/vægtaflastningstræning med det nyeste udstyr bl.a. Egotrainer, Alter-G og XBody. 

Læs hele aftalen her