helleryttergaardbeauty_i83j1b5h

Beauty by Helle Ryttergaard – hudpleje klinik. Hos Beauty by Helle Ryttergaard er du i fokus. Jeg sætter en ære i, at behandle dig professionelt. Høj faglig viden indenfor hudpleje og kan derfor give dig den bedst mulige vejledning i hudplejeprodukter. Tilbyder ansigtsbehandlinger, kropsmassage, hot stone massage, hårfjerning med voks og sugaring. Permanent makeup, farvning af vipper/bryn. Shellac. Pedicure og lash lift.  

Som medlem af Greve Trim får du 10% rabat på alle behandlinger. Skriv Greve Trim i bemærkningsfeltet når du booker online www.beautyby.dk eller ring 4390 0008

Løberen logo rood


Greve Trim og LØBEREN har indgået et samarbejde
hvor medlemmer får 20% rabat på produkter i LØBERENS butikker i bl.a. Roskilde (Ringstedgade 15) Lyngby, Hillerød og København. LØBEREN er en special butik med stor viden om løb og valg af sko. 

Læs mere om butikken i Roskilde her: https://www.loberen.dk/butikker/roskilde

 

Correctme.dk
Savner du et helhedsorienteret behandlingsforløb?
Hos Correctme kombinerer de deres uddannelse og viden fra fysioterapien og osteopatien. Kort sagt undersøges hele kroppen for årsagen til dit problem, hvor du vil blive behandlet for dette. Herefter vil du få gode råd med hjem, som du i din hverdag kan benytte for at undgå, at dine problemer opstår igen.
Som medlem af Greve Trim modtager du 20% rabat på behandlinger. 

 

Spar Nord er sponsor for Greve Trim Det betyder at, når et medlem af Greve Trim tager et møde med Spar Nord for seriøst at undersøge om det vil være en fordel for dig at skifte til Spar Nord, udløser dette møde en sponsorbetaling til Greve Trim på 400 kr., men også et gavekort til Sportwear til dig selv på 600 kr. Du kan booke mødet ved at sende en mail til kunderådgiver Jette Rasmussen, Spar Nord Køge, jru@sparnord.dk eller på telefon 72 25 02 40. Det er vigtigt at du husker at sige du er medlem af Greve Trim for at der ydes et beløb til klubben og et gavekort til dig selv.

sparnordlogo_j4u98g84

Loop Fitness aftale

Greve Trim kan nu tilbyde en klubaftale hos LOOP Fitness Greve, så du kan få medlemskab inkl. LOOP Tjek til kun 189,- kr. om måneden (normalpris 229,- kr.).


LOOP fitness er cirkeltræning, hvor du træner hele kroppen igennem på kun 24 minutter.

LOOP Tjek, som er inkluderet i klubaftalen, er en kropsanalyse, hvor du får målt fedtprocent, muskelmasse, abdominal fedt mm. Et nyttigt redskab, uanset om man ønsker at øge muskelmassen eller tabe fedtmasse.

Læs mere om LOOP på https://loopfitness.com/ og book en gratis prøvetime på tlf. 41746243
eller mail greve@loopfitness.email.

loop
djuvaarmband
djuvilogo

 

FysioDanmark A-FYS og Greve Trim indgår et samarbejde til glæde for Greve Trims medlemmer 
 
FysioDanmark A-FYS i Solrød og Greve Trim indgår et officielt samarbejde med forskellige tilbud til medlemmerne – både individuelt som for hold, med mulighed for foredrag, tests m.v.
FysioDanmark A-FYS er et moderne sundhedshus med 17 fysioterapeuter, massører, sygeplejerske, jordemoder m.v., der tilbyder en lang række sundhedsydelser – herunder traditionel fysioterapi, forskellige typer af tests, massage samt genoptræning/vægtaflastningstræning med det nyeste udstyr bl.a. Egotrainer, Alter-G og XBody. 

Læs hele aftalen her