Forside Billeder

 

 

 

Motionsgrene

_____________

 

Løbetræning

 

Cykling

 

Powerwalking

 

Skating

Greve Trim og LØBEREN har indgået et samarbejde hvor medlemmer får 20% rabat på produkter i LØBERENS butikker i bl.a. Roskilde (Ringstedgade 15) Lyngby, Hillerød og København. LØBEREN er en special butik med stor viden om løb og valg af sko.

Læs mere om butikken i Roskilde her: https://www.loberen.dk/butikker/roskilde

FysioDanmark A-FYS og Greve Trim indgår et samarbejde til glæde for Greve Trims medlemmer

FysioDanmark A-FYS i Solrød og Greve Trim indgår et officielt samarbejde med forskellige tilbud til medlemmerne – både individuelt som for hold, med mulighed for foredrag, tests m.v.
FysioDanmark A-FYS er et moderne sundhedshus med 17 fysioterapeuter, massører, sygeplejerske, jordemoder m.v., der tilbyder en lang række sundhedsydelser – herunder traditionel fysioterapi, forskellige typer af tests, massage samt genoptræning/vægtaflastningstræning med det nyeste udstyr bl.a. Egotrainer, Alter-G og XBody.

Læs hele aftalen her

Spar Nord er sponsor for Greve Trim Det betyder at, når et medlem af Greve Trim tager et møde med Spar Nord for seriøst at undersøge om det vil være en fordel for dig at skifte til Spar Nord, udløser dette møde en sponsorbetaling til Greve Trim på 400 kr., men også et gavekort til Sportwear til dig selv på 600 kr. Du kan booke mødet ved at sende en mail til kunderådgiver Jette Rasmussen, Spar Nord Køge, jru@sparnord.dk eller på telefon 72 25 02 40. Det er vigtigt at du husker at sige du er medlem af Greve Trim for at der ydes et beløb til klubben og et gavekort til dig selv.

Loop Fitness aftale

Greve Trim kan nu tilbyde en klubaftale hos LOOP Fitness Greve, så du kan få medlemskab inkl. LOOP Tjek til kun 189,- kr. om måneden (normalpris 229,- kr.).

LOOP fitness er cirkeltræning, hvor du træner hele kroppen igennem på kun 24 minutter.

LOOP Tjek, som er inkluderet i klubaftalen, er en kropsanalyse, hvor du får målt fedtprocent, muskelmasse, abdominal fedt mm. Et nyttigt redskab, uanset om man ønsker at øge muskelmassen eller tabe fedtmasse.

Læs mere om LOOP på https://loopfitness.com/ og book en gratis prøvetime på tlf. 41746243
eller mail greve@loopfitness.email

Correctme.dk
Savner du et helhedsorienteret behandlingsforløb?
Hos Correctme kombinerer de deres uddannelse og viden fra fysioterapien og osteopatien. Kort sagt undersøges hele kroppen for årsagen til dit problem, hvor du vil blive behandlet for dette. Herefter vil du få gode råd med hjem, som du i din hverdag kan benytte for at undgå, at dine problemer opstår igen.
Som medlem af Greve Trim modtager du 20% rabat på behandlinger.

Scroll Up