Forside Billeder

 

 

 

Motionsgrene

_____________

 

Løbetræning

 

Cykling

 

Powerwalking

 

Skating

 

Efteråret byder på sund konkurrence i Greve Trim!

Greve Trim inviterer alle medlemmer til at kæmpe for egen sundhed og egen afdeling i Greve Trim gennem Danmark Leve! kampagnen som præsenteres af DIF og Team Danmark. Gennem fire uger, kan du få hjælp til at bekæmpe de dårlige vaner, mens de gode af slagsen bliver finpudset. Der er tips og tricks fra Team Danmark og der er masser af præmier på højkant. Det hele foregår via kampagnens app hvor du først får et digitalt sundhedstjek der giver dig tal på din aktuelle sundhed. Dernæst får du et personligt pointmål der svarer til lige akkurat dit niveau. I løbet af kampagnens fire uger, skal du så forsøge at leve op til dit pointmål og se hvor meget du har rykket ved din sundhed når vi skal gennemføre det afsluttende sundhedstjek.

 

Hvilken afdeling i Greve Trim bliver den sundeste?
Vi har allerede oprettet holdene, så du kan vælge at kæmpe for LØBERNE, CYKELRYTTERNE, POWERWALKERNE eller SKATERNE. Hvilken afdeling løber med sejren og titlen som Greve Trims STÆRKESTE afdeling? Der er naturligvis præmier på højkant. Vi fortæller mere om dette senere.

 

Sådan gør du!
For at blive en del af kampagnen skal du tilmelde dig på www.danmarkleve.dk inden 7. september 2020. Samtidig skal du indtaste vores kampagnekode: GREVETRIM under din tilmelding. Hvis du husker dette, går 33% af dit deltagergebyr på 150 kr. direkte til vores klubkasse, så vi kan sætte endnu flere sunde tiltag i gang i fremtiden.

1. Gå ind på www.danmarkleve.dk for at læse mere om kampagnen
2. Klik her for at gå direkte til tilmeldingen og støtte Greve Trim: https://www.danmarkleve.dk/tilmelding/#!/join/grevetrim/
3. Gennemfør profiloprettelsen og vælg et af disse hold: GT_Løbere, GT_Ryttere, GT_Walkers eller GT_Skaters
4. Download Danmark Leve! app’en til din smartphone og log ind.
5. Du er nu klar til kampagnestart og til at kæmpe for din afdeling!

Du er mere end velkommen til at invitere familie, venner, kollegaer og andre med i vores fællesskab. Alle kan blive en sundere og bedre udgave af sig selv – og jo flere vi er, desto flere midler samler vi ind til klubkassen.

 

Vi glæder os til at kæmpe for en sundere fremtid sammen med dig!

//Greve Trims bestyrelse

 

 

Scroll Up