Forside Billeder

 

 

 

Motionsgrene

_____________

 

Løbetræning

 

Cykling

 

Powerwalking

 

Skating

 

Tiden går hurtigere når man har det sjovt.
– Kan du heller ikke komme hurtigt nok ud af vinteren – så meddel sofaen og din internetopkobling at I lige holder en pause, og kom og løb det lune Forår i møde med Greve Trim!
Tilmelding til opstartsløbehold sker på dette link

 

Onsdag den 16. marts 2022 tilbyder Greve Trim Motionsklub nemlig igen et 12 ugers opstartskursus for løbere – og vi starter helt blødt ud, så alle kan være med.

 

Den første gang mødes vi kl. 17.15 i Greve Borgerhus – Greveager 9.
Her vil vi kort fortælle om Greve Trim samt give gode råd om sko, påklædning og træningen generelt.
Herefter bevæger vi os ned på Greve Stadion hvorfra at starter 1. træningstur, så mød op i træningstøj og fodtøj der er egnet til at bevæge sig i.

Programmet for løbetræningen er tilrettelagt, så vi veksler mellem løb og gang, og ganske langsomt bliver gangperioderne mindre og mindre.
Sammensætningen af programmet er tilrettelagt således at alle – uanset tidligere træningshistorik kan være med. Så du kan sagtens deltage, også selvom at du aldrig har dyrket motion tidligere.
Det ligger os meget på sinde, at deltagerne har en følelse af glæde ved at have brugt kroppen, når dagens træning er slut, og vi har derfor fokus på at tilbyde et træningsforløb, der langsomt vender kroppen til at være i gang flere gange ugentligt – uden risiko for overbelastning og skader.

 

Undervejs i forløbet vil vi også introducere deltagerne for vores Powerwalk afdeling, og de muligheder som Greve Trim Powerwalk tilbyder.

 

Træningsprogrammerne har været en stor succes i flere sæsoner og tager udgangspunkt i, at løbetræner tre gange om ugen.
Følger du programmet, garanterer Greve Trim, at du kan løbe 25 min. i ét stræk og i alt en time med få små pauser når de 12 uger er gået.

 

Som motivation tilbyder Greve Trim alle tilmeldte til opstartstræningen gratis deltagelse i Greve Trim’s FUN-FIVER-FRIDAY som afholdes på Greve Stadion fredag d. 10/6, lige efter at opstartsforløbet er afsluttet.
FUN-FIVER-FRIDAY er et arrangement hvor du får muligheden for at løbe en 5 Km på stadion, med rigtigt startnummer på maven, til musik på stadion og masser af socialt hygge, og fællesspisning bagefter.
Det er samtidig også en mulighed for at opleve Greve Trim’s Elitehold løbe stærkt på stadion – hvor de bedste her løber helt ned omkring de 15-16 minnutter på 5 KM.

 

Træningen foregår hver onsdag kl. 18.00 fra Greve Idrætscenter og søndag fra. Strandparken – Klithuse kl. 9.00.

 

Opstartstræningen starter derfor med grundig opvarmning og er lagt an på, at deltagerne starter helt på bar bund. Derfor får du grundig vejledning om sko, påklædning, rigtig løbestil, motionens effektivitet osv.

Har du lyst til at komme i gang med løb og møde andre motionsentusiaster, så er det bare at hoppe i et par kondisko/løbesko og et sæt træningstøj. Det er nemmere at komme ud af døren, når der er andre, der venter på én. Og vi tager altid godt imod vores begyndere.

 

Tilmelding til opstartsløbehold sker på dette link

 

Opstartsforløbet er gratis – og når dette slutter tilbydes alle deltagere indmeldelse i Greve Trim Motionsklub for et årligt kontingent på 200 kr.
Vil du vide mere, finder du alle informationer om Greve Trim Motionsklub, og alle vores tilbud på www.grevetrim.dk

 

Bedste løbehilsner
Lene Hyllested
hylls@webspeed.dk
Ansvarlig for opstartstræning