Forside Billeder

 

 

 

Motionsgrene

_____________

 

Løbetræning

 

Cykling

 

Powerwalking

 

Skating


Tiden går hurtigere når man har det sjovt…

 

   


– Har du også hygget lidt for meget med din sofa og levet det gode liv? – så meddel sofaen og din internetopkobling at I lige holder en pause, og kom og løb/gå opstartstræning med Greve Trim!

 

Tilmelding til opstartshold LØB sker på dette link

Tilmelding til opstartshold POWERWALK sker på dette link

 

Onsdag den 29. marts 2023 tilbyder Greve Trim Motionsklub nemlig igen et 12 ugers opstartskursus for løbere og et 8 ugers opstarts-program for powerwalkere – og vi starter helt blødt ud, så alle kan være med.

Den første gang mødes vi kl. 17.15 i Greve Borgerhus – Greveager 9.
Her vil vi kort fortælle om Greve Trim samt give gode råd om sko, påklædning og træningen generelt.
Herefter bevæger vi os ned på Greve Stadion hvorfra vi starter 1. træningstur, så mød op i træningstøj og fodtøj der er egnet til at bevæge sig i.

Løb:
Programmet for løbetræningen er tilrettelagt, så vi veksler mellem løb og gang, og ganske langsomt bliver gangperioderne mindre og mindre.

 

Powerwalk:
Opstartsprogrammet starter med en del teknik og med korte ture som gradvist bliver længere og der vil blive bygget intervaller på med smålunt eller hurtigere gang.

Sammensætningen af programmerne er tilrettelagt således at alle – uanset tidligere træningshistorik kan være med. Så du kan sagtens deltage, også selvom at du aldrig har dyrket motion tidligere.
Det ligger os meget på sinde, at deltagerne har en følelse af glæde ved at have brugt kroppen, når dagens træning er slut, vi har derfor fokus på at tilbyde et træningsforløb, der langsomt vender kroppen til at være i gang flere gange ugentligt – uden risiko for overbelastning og skader.

Undervejs i forløbet vil deltagerne blive introduceret for henholdsvis Powerwalk og løb samt de muligheder som Greve Trim Powerwalk og Løb tilbyder.

Træningsprogrammerne har været en stor succes i flere sæsoner og baserer sig på at løberne træner tre gange om ugen og powerwalkerne 2 gange.
Følger du programmet, garanterer Greve Trim, at du kan løbe 19 min. i ét stræk og i alt en time med få små pauser når de 12 uger er gået. Som powerwalker vil du kunne gå 6 km på 1 time efter 8 uger.
Træningen foregår hver onsdag kl. 18.00 fra Greve Idrætscenter og søndag fra. Strandparken – Klithuse kl. 9.00.
Opstartstræningen starter derfor med grundig opvarmning og er lagt an på, at deltagerne starter helt på bar bund. Derfor får du grundig vejledning om sko, påklædning, rigtig løbe-/gangstil, motionens effektivitet osv.
Har du lyst til at komme i gang med løb/powerwalk og møde andre motionsentusiaster, så er det bare at hoppe i et par kondisko/løbesko og et sæt træningstøj. Det er nemmere at komme ud af døren, når der er andre, der venter på én. Og vi tager altid godt imod vores begyndere.

 

Opstartsforløbet er gratis – og når dette slutter tilbydes alle deltagere indmeldelse i Greve Trim Motionsklub for et årligt kontingent på 200 kr.
Vil du vide mere, finder du alle informationer om Greve Trim Motionsklub, og alle vores tilbud på www.grevetrim.dk

 

 

Bedste hilsner
Lene Hyllested
hylls@webspeed.dk
Ansvarlig for opstartstræning – løb

 

Lene Pejø
lmpejo@icloud.com
Ansvarlig for opstartstræning – powerwalk