Forside Billeder

 

 

 

Motionsgrene

_____________

 

Løbetræning

 

Cykling

 

Powerwalking

 

Skating

Sundhedsaften med Jerk W. Langer, læge kostekspert og marathonløber

 

Kom til foredrag torsdag den 24. november 2022 –  kl. 19.00-21.00 i Greve Borgerhus, Greveager 9.

 

Få ny energi og livsglæde, bliv træningsrobust, smid overflødige kilo, sov godt om natten, vær i godt humør uden smerter, ophel dine skader hurtigere, samt forebyg kroniske sygdomme. 

 

Vi taler om at leve antiinflammatorisk, det nye begreb inden for sundhed. Jerk fortæller om mad, bevægelse, motion, søvn, kosttilskud, humør og levevis. Og du hører om collagen, som er særlig vigtigt for fysisk aktive. 

 

Bliv inspireret af Jerks egen rejse fra flæskestegssandwich til fiskeretter, fra sofakartoffel til supermotionist, og hvorfor han har droppet morgenmaden, men drikker masser af kaffe. 

 

Undervejs sættes tankerne i perspektiv, både for dig der lige er kommet i gang, og dig som allerede træner meget. Få et ekstra skub til at trimme kroppen, undgå skader, samt hjælpe kroppen hurtigere over problemer, hvis uheldet alligevel er ude. 

 

Du får mange praktiske råd, et par gode grin, samt venlige puf bagi med både reel viden og konkrete løsninger. Du kan spørge løs og bliver mødt helt uden løftede pegefingre. 

 

–   Jerk W. Langer er læge og en af Danmarks førende sundhedseksperter. Han fortalte som den første herhjemme om antiinflammatorisk kost og videreudvikler principperne i takt med den nyeste forskning.

 

–   Opfandt udtrykket ‘KRAM’ for de livsstilsfaktorer (kost, rygning, alkohol, motion), der kan forlænge vores liv med 15 år.

 

–   Vært i flere tv-programmer, bl.a. TV2-serien ‘En kur der dur’.

 

–   Forfatter til flere bestseller-bøger, bl.a. ’21 helbredende dage med anti-inflammatorisk kost’, ‘Sundt blodtryk på 14 dage’, ‘Collagen – stærk, sund og smertefri’ og ‘Sænk dit kolesterol’.

 

–   Og så har han gennemført over 400 marathon.

Deltagere

Det koster 25 kr. at deltage og klubben giver noget drikke samt frugt.

Max 120 pladser og kun for medlemmer.