Forside Billeder

 

 

 

Motionsgrene

_____________

 

Løbetræning

 

Cykling

 

Powerwalking

 

Skating

Tøj købt via løbebutikken LØBEREN:

Greve Trim har en samarbejdsaftale med sportskæden LØBEREN, som har 8 butikker i Danmark, bl.a. i Roskilde, København og Lyngby. Aftalen betyder at du som medlem kan opnå 20% på tøj og sko (dog ikke på nedsatte produkter). Læs mere om butikken i Roskilde her: https://www.loberen.dk/butikker/roskilde. Du kan opnå rabatten ved fysisk fremmøde eller online hvis du benytter koden #grevetrim (denne kode skal tastes ind i rabatkode felt for at kunne få rabatten) 

Som medlem kan du få gratis trykt Greve Trim logo på tøj du har købt hos LØBEREN. Der er 7-14 dages leveringstid, afhængig af hvornår tøjet bestilles.

Greve Trim har desuden udvalgt en kollektion af tøj sammen med LØBEREN. Her er der ca. 30% rabat ift. normalprisen, og rabatten er fratrukket. Se og bestil HER

LØBEREN Roskilde, Ringstedgade 15, 4000 Roskilde.
Telefon: 46 35 41 48, e-mail: roskilde@loberen.dk
Åbningstider: Mandag – torsdag – kl. 10.00 – 17.30, fredag – kl. 10.00 – 18.00, lørdag – kl. 10.00 – 15.00

Tune Sportscare
En af vores hurtige hold 1 løbere, Thomas Vedel Nielsen, har specialiseret sig i sportsmassage og tilbyder via sin klinik i Tune en række forskellige behandlinger og rådgivning: massage, RAH (effektiv smerte behandling), sportsterapi og restitutions vejledning. Rådgivning i team Danmarks restitutionskoncept.
Kontakt: Thomas Vedel Nielsen, tsc@tunenet.dk, tlf. 26 29 82 02, Tune Center 7A, Tune. Tider og priser, KLIK HER

Body SDS behandling
Body SDS (Body Self Development system). Morten er en af vores hold 1 løbere og han læser på 3. og sidste år af Body SDS uddannelsen. Alle hverdagens mange indtryk og udtryk er forankret i din krop, din krop skildrer din velvære – og fysikken og psyken er dermed ikke 2 adskilte elementer, men en helhed. Så hvad hjælper det at træne meget, hvis psyken ikke er med eller omvendt. Ubalance gør at man ikke kan yde/præstere optimalt. Afhjælper bl.a. rygproblemer, sportsskader, stressproblemer, hofteproblemer, fodproblemer, kontorskader, ansigtproblemer, knæproblemer.

Kontakt: BodyCare by Sonne, Morten Sonne, Annasvej 1, Karlslunde. Tlf 25 37 88 60. Se priser og tider HER

Loop Fitness aftale

Greve Trim kan nu tilbyde en klubaftale hos LOOP Fitness Greve, så du kan få medlemskab inkl. LOOP Tjek til kun 189,- kr. om måneden (normalpris 229,- kr.).

LOOP fitness er cirkeltræning, hvor du træner hele kroppen igennem på kun 24 minutter.

LOOP Tjek, som er inkluderet i klubaftalen, er en kropsanalyse, hvor du får målt fedtprocent, muskelmasse, abdominal fedt mm. Et nyttigt redskab, uanset om man ønsker at øge muskelmassen eller tabe fedtmasse.

Læs mere om LOOP på https://loopfitness.com/ og book en gratis prøvetime på tlf. 41746243
eller mail greve@loopfitness.email

Correctme.eu
Savner du et helhedsorienteret behandlingsforløb?
Hos Correctme kombinerer de deres uddannelse og viden fra fysioterapien og osteopatien. Kort sagt undersøges hele kroppen for årsagen til dit problem, hvor du vil blive behandlet for dette. Herefter vil du få gode råd med hjem, som du i din hverdag kan benytte for at undgå, at dine problemer opstår igen.
Som medlem af Greve Trim modtager du 20% rabat på behandlinger.
Book tid, se priser og adresse HER