Forside Billeder

 

 

 

Motionsgrene

_____________

 

Løbetræning

 

Cykling

 

Powerwalking

 

Skating

Berlin Marathon 29. september 2024

Greve Trim Tours har reserveret et begrænset antal startnumre (20 stk.), som vi kan tilbyde efter først til mølle princippet til vores medlemmer. Løbet i 2024 er 50. års jubilæum og allerede meget efterspurgt.

 

Alle startnumre er udsolgt d. 6. december 2023 – kun muligt for venteliste. Du bliver kontaktet direkte pr. mail hvis du tilbydes en plads.

 

Pris for startnummer: 1.950 kr. 
Bestilling for Greve Trim medlemmer: Startnummer inkl. lånechip, 4 dages gratis transport med off. transport, 1 baggagepose – TILMELDING til venteliste


Venteliste: det er muligt som medlem at komme på venteliste hvis vi har meldt udsolgt. Hvis et nummer bliver ledigt pga afbud, tilbydes den første på listen nummeret og har 72 timer til at sige ja, hvorefter det går videre til næste i køen. Det koster ikke noget at komme på venteliste.

Vilkår: startnumre købt via Greve Trim Tours er lidt dyrere end hvis man er heldig at vinde lodtrækningen direkte hos Berlin Marathon, men startnummeret er mere fleksibelt. Dvs at der kan ændres navn frem til 1. august 2024 mod gebyr på 100 kr. Startnummer kan ikke refunderes, men klubben hjælper gerne med at sælge startnummer videre til andet medlem. Du vil til sommer 2024 modtage en mail, da vi skal bruge info om forventet sluttid og valg af bagage pose eller poncho.

Greve Trim medlemmer

Fast Runners (egen tilmelding)

Afventer navne